Français

Uitnodiging "Speciale actie"!

“SPECIALE ACTIE”

Mevrouw,Mijnheer,
Geachte klant,

Na 30 jaar trouwe inzet voor onze klanten hebben wij besloten om, omwille van pensioenleeftijd, stilaan een punt te zetten achter onze commerciële activiteit, de verkoop van tapijten.
De tijd is nu gekomen om het wat rustiger aan te doen en ons volop te wijden aan onze familie.
De verkoop van tapijten willen wij afbouwen. De restauratie en reiniging van alle handgeknoopte tapijten en de kunst worden echter verdergezet op hetzelfde adres.
Daarom nodigen wij u uit om als eersten de kans te krijgen om te genieten van -30% en 40% op alle tapijten en -50% op de Nepalese en Tibetaanse tapijten.
Onze collectie moderne en klassieke tapijten is samengesteld uit authentieke, met zorg uitgekozen stukken, die een volwaardig accent geven aan uw interieur. Er is een grote verscheidenheid aan afmetingen te verkrijgen.
Van harte welkom voor een bezoek. Ook uw vrienden en kennissen zullen wij graag ontvangen.Wij zullen u zoals steeds met vakkundig advies bijstaan in uw keuze. De presentatie van de tapijten aan huis is onze service.
Wij blijven altijd tot uw dienst. Dank voor uw vertrouwen.

Met vriendelijke groeten,
R.Hatamian


Een tapijt brengt kleur in huis

Een artikel,verschenen over Reza Hatamian in het tijdschrift “K in Kortrijk& the City,najaar 2014”

Klik hier om het artikel te openen


Buren bij kunstenaars

Op 17,18 en 19 oktober 2014 neemt R.Hatamian deel aan “Buren bij kunstnaars”,een cultureel initiatief van de provincie West-Vlaanderen.Van harte welkom om een kijkje te nemen in het atelier,waar R.Hatamian verscheidene technieken toepast om zijn kunstwerken te creëren:schilderijen,beeldhouwwerken,keramiek,litho,zeefdruk,brons en glas.
In een demonstratie pottendraaien ziet U R.Hatamian aan het werk!
Meer info op www.burenbijkunstnaars.be


Overzicht van de tentoonstelling van de kunstwerken van Reza Hatamian

beeldhouwwerk,schilderkunst,keramiek,grafiek,glas en brons